Γιώργος Τσαλίκης: Χείμαρρος κατά της Καινούργιου – «Αυτό σου άρεσε; Υποκριτές, ε υποκριτές»

5 Δεκεμβρίου, 2024


Ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτή την φορά την εμφάνιση της στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικο δέντρου στον Βόλο το βράδυ της Τρίτης 3/12.Συγκεκριμένα, μετά τα όσα του “έσυρε” η παρουσιάστρια για το τραγούδι του με τις βρισιές στον Μύλο των ξωτικών μπροστά σε δεκάδες παιδάκια, και την απάντηση του στη συνέχεια όπου ζήτησε δημόσια …

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτή την φορά την εμφάνιση της στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικο δέντρου στον Βόλο το βράδυ της Τρίτης 3/12.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα του “έσυρε” η παρουσιάστρια για το τραγούδι του με τις βρισιές στον Μύλο των ξωτικών μπροστά σε δεκάδες παιδάκια, και την απάντηση του στη συνέχεια όπου ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ο τραγουδιστής τώρα κάνει ο ίδιος “επίθεση”.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την Κατερίνα Καινούργιου

Αρχικά αναφέρθηκε στο απαράδεκτο ανέκδοτο που είπε ο Αχιλλέας Μπeος επί σκηνή την ώρα που ήταν δίπλα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κάτω πολλά παιδιά και οικογένειες.

«Μου κουνάς το δάχτυλο τόσες μέρες. Ήσουνα επίσημη καλεσμένη. Αυτό σου άρεσε; Κάτω χιλιάδες μικρά παιδιά. Δεν ρωτήσανε μετά τους γονείς τους τι σημαίνει “με βιάζανε” μαμά; Και “γιατί γελάσαμε μαμά αφού είναι κακό;”. Υποκριτές, ε υποκριτές! Αν είχα πει εγώ αυτό το ανέκδοτο θα έκανες τρεις μέρες εκπομπή», έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Στην δεύτερη ανάρτησή του αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλεά Μπέου προς την μπάντα της συναυλίας και τους φωτιστές, όπου τους έκραξε άσχημα λέγοντας πως θα τους “πλακώσει στα χαστούκια”.

«Αυτό το ωραίο παιδικό θέμα το αναλύσατε εκεί στο πάνελ; Αν είχα πει εγώ στους τεχνικούς “θα σας πλακώσω στα χαστούκια” θα ήσουνα έξω από το σπίτι μου με πλακάτ», έγραψε στην ανάρτηση ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.