Ο κακός χαμός στη Δίκη Φιλιππίδη: Τα ουρλιαχτά της Ελπίδας Νίνου ακούστηκαν σε όλο το κτίριο – Η ερώτηση του δικηγόρου που την έκανε έξαλλη

10 Απριλίου, 2025


Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο, ο συνήγορος των καταγγελλουσών έθεσε κάποιες ερωτήσεις στη σύζυγο του κατηγορούμενου ηθοποιού.Μία από αυτές, μάλιστα, ώθησε την Ελπίδα Νίνου σε μία πολύ έντονη αντίδραση.Αλέξανδρος Μίντζιας: Είχε όριο ο σύζυγος σας;Ελπίδα Νίνου: ΝαιΑλέξανδρος Μίντζιας: Όσοι έχουν δημοσίως τοποθετηθεί για τον κακότροπο Φιλιπ…

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο, ο συνήγορος των καταγγελλουσών έθεσε κάποιες ερωτήσεις στη σύζυγο του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Μία από αυτές, μάλιστα, ώθησε την Ελπίδα Νίνου σε μία πολύ έντονη αντίδραση.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Είχε όριο ο σύζυγος σας;

Ελπίδα Νίνου: Ναι

Αλέξανδρος Μίντζιας: Όσοι έχουν δημοσίως τοποθετηθεί για τον κακότροπο Φιλιππίδη, είναι όλοι ψεύτες; Ο Φώτης Σπύρου έχει πει ότι πέταγε τασάκια ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ελπίδα Νίνου: Ο κ. Φώτης Σπύρου δεν έχει συνεργαστεί με τον σύζυγό μου. Ο Πέτρος δεν πετάει τασάκια, είναι αντικαπνιστής. Είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που ζήτησε να απαγορευτεί το κάπνισμα μέσα στο θέατρο και τα καμαρίνια.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που βγήκαν και μίλησαν για το αρνητικό πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ελπίδα Νίνου: Γιατί να μιλήσω για αυτά τα περιστατικά. Δεν έχουν σχέση με το δικαστήριο. Είμαστε εδώ για δυο απόπειρες.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Είμαστε εδώ γιατί μας ενδιαφέρει η προσωπικότητα του ανθρώπου που καταγγέλλεται.

Πρόεδρος: Φυσικά και μας αφορά γι’ αυτό και εμείς σας κάναμε τέτοιες ερωτήσεις.

Στο σημείο αυτό η ερώτηση του Αλέξανδρου Μίντζια προς την Ελπίδα Νίνου αναφορικά με το αν ο Πέτρος Φιλιππίδης διατηρούσε ερωτiκή σχέση με συνεργάτιδα του προκάλεσε την μεγάλη οργή της Ελπίδας Νίνου.

Αλέξανδρος Μίντζιας: την κα {…} την ξέρετε; (αναφορά στο όνομα πρώην συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη)

Ελπίδα Νίνου: Ναι, ήταν χρόνια συνεργάτιδα του Πέτρου. Έκανε δημόσιες σχέσεις.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Τι άλλο ήταν;

Ελπίδα Νίνου: Και φίλη.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Άλλο; Ερωτική σχέση είχαν;

Ελπίδα Νίνου: Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν δέχομαι αυτή την ερώτηση. Σας είχα απαντήσει στο πρώτο δικαστήριο. Όχι είναι η απάντηση. Δεν είχε ερωτiκή σχέση με τον Πέτρο.

Αλέξανδρος Μίντζιας: Δεν δέχεστε την ερώτηση ή την απάντηση; Η τακτική της υπεράσπισης του συζύγου σας είναι αυτή. Αυτό λέτε διαρκώς ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνεναιτική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Αλεξάνδρα Ούστα… και τώρα δεν σας αρέσει αυτή η ερώτηση;

«Πάει ο γιος του να δουλέψει γκαρσόνι στο χωριό»: Σε άθλια οικονομική κατάσταση η οικογένεια Φιλιππίδη

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά δουλειά σε μπαρ στην Κέρκυρα – «Δυστυχώς δεν έχει προκύψει κάτι θεατρικό»

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης μίλησε στο «Ποντίκι» και σε podcast με αφορμή τον ρόλο του στην παράσταση, «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονhτή».

Ο νεαρός ηθοποιός, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη εξέφρασε την αγάπη του για το θέατρο, χωρίς να έχει επιλέξει αν τα επόμενα χρόνια θα ήθελε να ασχοληθεί με την κωμωδία ή τα δραματικά έργα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.