Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 6χρονη που έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων σε ξενοδοχείο – Συνελήφθη η μητέρα του

11 Απριλίου, 2025


Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 6χρονο κοριτσάκι, που έπεσε στο κενό από ύψος 4,5 μέτρων, σε ξενοδοχείο στον Δήμο Πλατανιά Χανίων, έχοντας διαφυγεί της προσοχής της μητέρας του.Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων… Διαβάστε τη συνέχεια στο neakriti.gr

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 6χρονο κοριτσάκι, που έπεσε στο κενό από ύψος 4,5 μέτρων, σε ξενοδοχείο στον Δήμο Πλατανιά Χανίων, έχοντας διαφυγεί της προσοχής της μητέρας του.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων… Διαβάστε τη συνέχεια στο neakriti.gr


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.